Goedkope doosjes online kopen

Makkelijk online dozen kopen

Het gemak van dozen in elk huishouden:

Gedurende je leven verzamel je een hele hoop spullen. Wat dacht je van het kerstservies of de kerstballen. Niemand zit erop te wachten om daar in de zomer nog regelmatig tegenaan te kijken. Sorteer en berg deze spullen netjes en makkelijk op met een aantal dozen. Snel verhuizen? Bestel een aantal dozen en breng spullen efficiënt van A naar B. Eenmaal aangekomen op de bestemming is het uitladen een fluitje van een cent en zijn berging en zolder makkelijk te organiseren met dozen. Op die manier kan je alles sorteren en makkelijk opbergen voor later gebruik. En wil je toch afstand doen van je opgeslagen spullen, dan neem je ze in de dozen gemakkelijk mee naar een rommelmarkt of de stort. Dozen zijn dus eigenlijk onmisbaar in elk huishouden.

Het gemak van dozen in kleine en grote bedrijven:

Ook in een bedrijf zijn dozen bijna onmisbaar. Zo kunnen ze gebruikt worden voor opslag in een stellage. Door de standaardformaten zijn ze namelijk gemakkelijk te stapelen. met behulp van dozen kun je optimaal gebruik maken van je opslagcapaciteit. Voorkomen dat dozen onnodig worden geopend? Zet een korte beschrijving op de buitenkant van de doos omtrent de inhoud. Ook is het oppervlak ideaal om stickers op te plakken, zoals een barcode. Op deze manier kunnen de dozen zoveel mogelijk gesloten blijven. Indien de dozen toch worden geopend zijn ze alsnog te gebruiken binnen de onderneming door een sticker bovenop de vorige sticker te plaatsen. Dit systeem kan ook gebruikt worden indien dozen van de ene naar de opslagruimte verplaatst worden. Dozen zijn handig voor zowel de grote als kleine onderneming. Online aankopen vormen tegenwoordig namelijk een groot aandeel van alle aankopen. De spullen die online worden gekocht verschillen van schoenen tot een keukenmachine. Toch wordt er voor het verzenden van al deze aankopen vaak gekozen voor hetzelfde verpakkingsmiddel, namelijk een doos. Helaas vallen niet alle aankopen altijd in de smaak bij de consument. Tegenwoordig worden er meer pakketjes dan ooit geretourneerd. Maak dit voor de klant gemakkelijk door een retourlabel in de doos te plaatsen, zodat je hen het retourneren zo makkelijk mogelijk maakt. Hoe gemakkelijker een retourzending, hoe klantvriendelijker je bedrijf

Goedkope doosjes zijn nu online te koop

Bezoek de webshop van UniqueCarton en bekijk het aanbod. Er is keus uit verschillende afmetingen. De dozen zijn in verschillende aantallen te bestellen, waardoor je ze zowel kunt bestellen voor een groot bedrijf, kleine onderneming of thuis gebruik. 

Over ons

Pro in printen

Hoi! Ik ben Brenda en ik heb mijn eigen bedrijf in printoplossingen. Ik weet dus alles over printen en krijg dagelijks te maken met het uitprinten van boeken, folders, thesissen, posters, documenten, t-shirts.. Noem het maar op! Er bestaan ook allerlei soorten printers, zoals inkjetprinters en laserprinters die een verschillend effect hebben en die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het leek me daarom leuk om er een blog over te beginnen, want je staat er misschien niet bij stil dat je waarschijnlijk elke dag wel iets in je handen hebt wat uit een printer komt. Ik hoop dat mijn artikelen naast informatief ook nog leuk zullen zijn om te lezen!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

12 april 2021
Verpakkingsmateriaal dat van goede kwaliteit is en de juiste afmetingen en maten heeft, is van groot belang voor hedendaagse ondernemers en bedrijfsei

20 februari 2019
Makkelijk online dozen kopen Het gemak van dozen in elk huishouden: Gedurende je leven verzamel je een hele hoop spullen. Wat dacht je van het kerstse