Kartonnen doosjes bestellen is voordelig, gemakkelijk en biedt veel opties

Verpakkingsmateriaal dat van goede kwaliteit is en de juiste afmetingen en maten heeft, is van groot belang voor hedendaagse ondernemers en bedrijfseigenaren. Zeker als je kleine dure producten verkoopt, zoals horloges, computeronderdelen of sieraden, kun je niet zonder goede en sterke verpakking op maat. Kartonnen doosjes bestellen in de juiste afmetingen is dan een ideale oplossing. In dit blogartikel kun je lezen wat de vele opties zijn als je een bestelling voor kleine doosjes wilt plaatsen voor jouw producten. Wat zijn de voordelen en mogelijkheden op het gebied van kleine kartonnen doosjes als productverpakking?

Kartonnen doosjes bestellen is niet duur

Een van de door ondernemers meest genoemde argumenten om voor kleine kartonnen doosjes te kiezen om hun producten in te doen, is de voordelige prijs van doosjes van karton. Natuurlijk kun je ook kiezen voor andere materialen om kleine(re) spullen in te doen. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof verpakking, kleine houten kistjes of metaal. Maar deze andere materiaalsoorten zijn een stuk duurder, en uiteraard ook zwaarder, dan karton. Kartonnen verpakking kennen we als een van de meest voordelige verpakkingssoorten die er zijn. Zeker als je een grote onderneming hebt en veel zendingen verstuurd richting klanten of zakelijke relaties, kun je door te kiezen voor verpakkingssoorten van karton een hoop kosten besparen. En dat is natuurlijk niet verkeerd in een tijd waarin ondernemen in financieel opzicht steeds meer precisiewerk aan het worden is om concurrenten te slim af te zijn.

Karton is veelzijdig, schoon en duurzaam materiaal

Kartonnen doosjes bestellen is ook verstandig vanwege de grote veelzijdigheid van dit materiaal. Kartonnen dozen kun je in allerlei vormen, groottes en soorten laten maken door een kartonfabriek. De veelzijdigheid op dit gebied is eigenlijk eindeloos. Of je nu een klein doosjes zoekt die je open en dicht kunt schuiven, of juiste een grote doos om flessen wijn in te kunnen stoppen: karton maakt het allemaal mogelijk.
Naast de veelvormigheid van het materiaal staan karton ook bekend als relatief schoon en hygiënisch materiaal. Bacteriën krijgen op karton weinig tot geen kans om zich te vermenigvuldigen.
Ten slotte is het natuurlijk erg prettig dat karton een duurzame keuze is. Kartonnen dozen gaan lang mee en kunnen meermalen worden gebruikt. Klanten die je doosjes met producten ontvangen, bewaren de doosjes vaak om ze opnieuw te gebruiken. Zeker als het een fraaie doos is!

Alles is mogelijk met kartonnen doosjes

Wat veel ondernemers zich niet realiseren, is ten slotte ook de mogelijkheid om kartonnen doosjes volledig te personaliseren of aan te passen conform de huisstijl van je bedrijf. Zo kun je gemakkelijk een logo op karton drukken, eventueel contactgegevens van je bedrijf. Of kies ervoor om de kleuren van jouw onderneming te laten terugkomen in je dozen!

Over ons

Pro in printen

Hoi! Ik ben Brenda en ik heb mijn eigen bedrijf in printoplossingen. Ik weet dus alles over printen en krijg dagelijks te maken met het uitprinten van boeken, folders, thesissen, posters, documenten, t-shirts.. Noem het maar op! Er bestaan ook allerlei soorten printers, zoals inkjetprinters en laserprinters die een verschillend effect hebben en die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Het leek me daarom leuk om er een blog over te beginnen, want je staat er misschien niet bij stil dat je waarschijnlijk elke dag wel iets in je handen hebt wat uit een printer komt. Ik hoop dat mijn artikelen naast informatief ook nog leuk zullen zijn om te lezen!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

12 april 2021
Verpakkingsmateriaal dat van goede kwaliteit is en de juiste afmetingen en maten heeft, is van groot belang voor hedendaagse ondernemers en bedrijfsei

20 februari 2019
Makkelijk online dozen kopen Het gemak van dozen in elk huishouden: Gedurende je leven verzamel je een hele hoop spullen. Wat dacht je van het kerstse